Wednesday, November 5, 2014

3 Tanda perempuan jatuh cinta

6/11/2014
University of Malaya

Harini cuaca baik. dan I baru sudah makan bihun goreng, Alhamdulilah.
So befo start kerja, I nak update sikit pasal perempuan.

Tanda perempuan dah jatuh cinta?

Lets men. We go one by one.

1)  Lihat cara she lihat you.

A girl usually malu when ada dengan lelaki yang dia suka. When muka perempuan tu merah menahan malu, tu maknanya dia ada hati dengan lelaki tu. She also feel happy when she with you.

2) Dia tidak aka berkata buruk tentang lelaki tu.

Even seburuk mana pun kau dari segi rupa ke. perangai ke. Perempuan tak kan kutuk kalau hati dah sayang.

3) She always smile wherenever you with her and keep talking

haaa. Yang ni betul. selalu jadi pada diri sendiri. A girl rasa safe and seronok. She will keep talking to you, story of her daily life. She always wanna attract you with her kecerdikan and maybe ade sense of humors. So, tak lak kaum lelaki tu bosan kan? The laugh of her tu jadi pengubat rindu :)



Sekadar Hiasan, Nuha & Aman AF2014









0 orang comel sedang berkata kata:

Wednesday, November 5, 2014

3 Tanda perempuan jatuh cinta

Posted by cik hana nasir at Wednesday, November 05, 2014
6/11/2014
University of Malaya

Harini cuaca baik. dan I baru sudah makan bihun goreng, Alhamdulilah.
So befo start kerja, I nak update sikit pasal perempuan.

Tanda perempuan dah jatuh cinta?

Lets men. We go one by one.

1)  Lihat cara she lihat you.

A girl usually malu when ada dengan lelaki yang dia suka. When muka perempuan tu merah menahan malu, tu maknanya dia ada hati dengan lelaki tu. She also feel happy when she with you.

2) Dia tidak aka berkata buruk tentang lelaki tu.

Even seburuk mana pun kau dari segi rupa ke. perangai ke. Perempuan tak kan kutuk kalau hati dah sayang.

3) She always smile wherenever you with her and keep talking

haaa. Yang ni betul. selalu jadi pada diri sendiri. A girl rasa safe and seronok. She will keep talking to you, story of her daily life. She always wanna attract you with her kecerdikan and maybe ade sense of humors. So, tak lak kaum lelaki tu bosan kan? The laugh of her tu jadi pengubat rindu :)



Sekadar Hiasan, Nuha & Aman AF2014









0 orang yang mengoment on "3 Tanda perempuan jatuh cinta"