Tuesday, July 5, 2011

Pelacur seni :)

salam all.

dah lame usyaa novel pengarang pelakon kegemaran, Zahiril Adzim :)
nak bace buku nih bukan laa sebab minat beliau semata mata. Aku dah lame tertarik dengan penulisan kat blog beliau : zahiriladzim.blogspot.com . nak tauuu, tryyy laa usyaaaa.

Dengan gaya penulisan yang menarik minat aku, as blogger dan pencinta seni, aku tertarik untuk bace hasil penulisan beliau as Pengarang novel. Yang paling kreatif, beliau menggunakan istilah ‘ pelacur seni’ . nak gelak pun adee jugak dengar. But, he’s kreatif.

Ps: Tahniah yea abang Zahiril Adzim. Tak lame lagi akan menjadi yang halal untuk si puteri J
::. Kalo tengok Daim, tak sangka beliau ni dah tua rupenyer. .::

 nak ni.. nak ni :( 

. Bogel Menuju Tuhan. Tajuk pun pelik. Tapi aku sure, isi nyer pasti menarik. Buku by Zahiril Adzim. Nak sangaaatttt. tapi tak jumpe punnn. Nak beli online, bimbang papa tak kasssi. Yelahh, kene gi bank kann nak bank in duet. Aku tade hal. Tapi, papa laaa. Banyak pulak karenah dia nanti. Tanya tuh, Tanya nihhh. Semua nak siasat. Member kate, ade kat SACC. Pesta buku. Tapi dah habes kottttt. L tade rezeki.

Last choice, mintak tolongg boooyyyfreeeeennn laa cari. Haraappp nyer, dia ader mase laa nak g cari buku ni untuk aku
.
p/s: tolonnnggg yer Hami Helmi Oppa. Harge dalam rm 30 aje. Nanti aku post kan duet. J

0 orang comel sedang berkata kata:

Tuesday, July 5, 2011

Pelacur seni :)

Posted by cik hana nasir at Tuesday, July 05, 2011
salam all.

dah lame usyaa novel pengarang pelakon kegemaran, Zahiril Adzim :)
nak bace buku nih bukan laa sebab minat beliau semata mata. Aku dah lame tertarik dengan penulisan kat blog beliau : zahiriladzim.blogspot.com . nak tauuu, tryyy laa usyaaaa.

Dengan gaya penulisan yang menarik minat aku, as blogger dan pencinta seni, aku tertarik untuk bace hasil penulisan beliau as Pengarang novel. Yang paling kreatif, beliau menggunakan istilah ‘ pelacur seni’ . nak gelak pun adee jugak dengar. But, he’s kreatif.

Ps: Tahniah yea abang Zahiril Adzim. Tak lame lagi akan menjadi yang halal untuk si puteri J
::. Kalo tengok Daim, tak sangka beliau ni dah tua rupenyer. .::

 nak ni.. nak ni :( 

. Bogel Menuju Tuhan. Tajuk pun pelik. Tapi aku sure, isi nyer pasti menarik. Buku by Zahiril Adzim. Nak sangaaatttt. tapi tak jumpe punnn. Nak beli online, bimbang papa tak kasssi. Yelahh, kene gi bank kann nak bank in duet. Aku tade hal. Tapi, papa laaa. Banyak pulak karenah dia nanti. Tanya tuh, Tanya nihhh. Semua nak siasat. Member kate, ade kat SACC. Pesta buku. Tapi dah habes kottttt. L tade rezeki.

Last choice, mintak tolongg boooyyyfreeeeennn laa cari. Haraappp nyer, dia ader mase laa nak g cari buku ni untuk aku
.
p/s: tolonnnggg yer Hami Helmi Oppa. Harge dalam rm 30 aje. Nanti aku post kan duet. J

0 orang yang mengoment on "Pelacur seni :)"